Vraag en Aanbod

Beste zangliefhebber,

Het is een uniek muziekevenement in Nederland: onze Meezing Messiah in Carré. Duizend amateurzangers en -zangeressen voeren samen met ons Händels oratorium Messiah uit in het prachtige Theater Carré in Amsterdam. Een feest voor zowel zangers als publiek! Zingt u zelf graag? Aarzel dan niet, en doe mee op 9 december 2017! We hebben al enkele honderden aanmeldingen, maar er is nog plaats voor meer meezingers.

In ZINGmagazine van oktober vertelt muzikaal leider Nicolas Mansfield alles over de MeezingMessiah, u vindt een knipsel in de bijlage bij deze mail.

“Het belangrijkste doel van Meezing Messiah is het plezier hebben in het samen zingen en het beleven van de prachtige muziek. En dat in één van de mooiste muziektempels van Nederland. Iedereen kan erbij zijn en geschiedenis schrijven. Open je hart en zing mee!”, aldus Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlandse Reisopera en muzikaal leider van de MeezingMessiah.

Op 6 december 2015 vond de eerste editie van de Meezing Messiah plaats in een tot de nok gevuld Theater Carré. Er deden 600 amateurzangers en -zangeressen mee en iedereen was na afloop enthousiast.

Op 10 december 2016 deden er al 1000 meezingers mee, het was een fantastische dag!  U kunt een videoclip bekijken in deze link.

Het VU-Orkest en koor Consensus Vocalis verlenen op zaterdag 9 december hun medewerking en Reisopera-directeur Nicolas Mansfield leidt als dirigent de meezing-uitvoering van Händels oratorium in goede banen. Als solisten zingen mee Jennifer France (sopraan), Ulrike Schneider (alt), Nico Darmanin (tenor) en Lucas Jakobski (bas).

Houdt u van zingen? Open dan uw hart en zing mee op 9 december 2017!

Hoe kunt u meedoen?

Als u mee wilt zingen, dan kunt u via deze link een ticket bestellen. U zit als meezinger vooraan, rondom orkest, solisten, koor en dirigent.

U repeteert op 9 december met orkest, solisten en koor van 10:30 – 12.:00. Nicolas Mansfield zal deze repetitie leiden. De uitvoering van de Meezing Messiah is van 13.00 – 16.00 uur.

De kosten voor de meezingers bedragen €30,- inclusief bladmuziek, repetitie, lunchpakket en pauzedrankje. Voor de meezingers zijn stoelen geblokkeerd die op stem verdeeld zijn. U kiest een kaartje voor uw stemgroep in het besteltraject. Wanneer u een meezingkaartje bestelt, ontvangt u binnen een week na aankoop een digitale versie van de bladmuziek via de Reisopera.

Publiekskaarten

Voor het overige (niet meezingende) publiek kost een ticket €25,-  (geplaceerde kaart, niet tussen de meezingers).

Kaartverkoop en aanmelden
Aanmelden als meezinger (€30, -) of een publiekskaartje (€25,-) kopen kan uitsluitend via de website van Theater Carré.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Reisopera (Hans Middelhuis)  hmiddelhuis@reisopera.nl.

Wij hopen u allen in Theater Carré te zien op zaterdag december bij de Meezing Messiah!

Met vriendelijke groeten

Anke Peeters Weem, namens de Organisatie Meezing Messiah