Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Korenfestival Amusing Hengelo

2 juni, 2018 @ 10:00

In het centrum van Hengelo, op 20 binnen- en buiten podia laten vele koren elk max. 25 minuten horen en zien wat zij in huis hebben. De deelnemende koren en vocal groups komen uit heel Nederland én daarbuiten. Speciaal bij deze editie, de landelijke finale van het Nederlands Koorfestival.

Het is het gezelligste korenfestival waar je allerlei genres kunt horen en zien: pop & en rock, wereldmuziek, klassiek, jazz, a capella, barbershop, shanty, theater- en musical. Kortom voor elk wat wils.
Naast de landelijke finale van het Nederlands Koorfestival, waar 12 provinciale finalisten strijden om de titel: beste koor van Nederland, wordt het Nationaal Festival voor Vocale Ensembles, het NFVE gehouden waar louter a capella ensembles strijden om de prijzen. Op grond van de ervaringen van de afgelopen jaren is hier sprake van een hoog niveau. Een lust voor het oor en oog.

De feestelijke afsluiting van een mooie muzikale dag vindt vanaf +/- 17.15 uur plaatst op het Schouwburgplein: een after party – sing a longfestijn.

Gegevens

Datum:
2 juni, 2018
Tijd:
10:00

Organisator

Stichting Vocale Promotie Hengelo / Amusing
Telefoon:
0612545714
E-mail:
voorzitter@amusing-hengelo.nl
Website:
www.amusing-hengelo.nl

Locatie

Centrum van Hengelo
Beursstraat 44
Hengelo, 7551 HV
+ Google Maps