Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstconcert Ton sur Ton, Musical-theatergroep Music All Enschede en Mevrouw HOOV

22 december, 2019 @ 15:30 - 17:00

Gratis

TON sur TON – MUSIC ALL ENSCHEDE EN MEVROUW HOOV – Kerstconcert

Drie bevriende theater- en zanggroepen verzorgen samen  het concert “On This Shining Night’  op 22 december in de Jacobuskerk in Enschede.

Voor Mevrouw HOOV betekent dit een laatste optreden….

Samen met klassiek koor Ton sur Ton en musical-theatergroep Music All Enschede laat Mevrouw Hoov nog een laatste keer van zich horen tijdens ‘On This Shining Night’.

Het concert staat gepland voor zondag 22 december om 15.30 uur in de Jacobuskerk in Enschede.

Naast ‘gouwe ouwe’ kerstliedjes studeerden de drie verenigingen onder muzikale leiding van dirigent Leo Bekendam ook verrassende nummers in. Reken daarom op een mix van klassieke stukken, beroemde musicalsongs en een paar popliedjes. Daarmee lukt het de drie groepen uitstekend om een gezamenlijk kerstgevoel uit te stralen.

Voor het sprankelende ‘On This Shining Night’ werken Mevrouw Hoov, Ton sur Ton en Music All Enschede samen. Vrouwenkoor Mevrouw Hoov bracht jarenlang een breed repertoire met opera, operette en de laatste jaren voornamelijk musical.

Ton sur Ton is een kleinschalig klassiek koor uit Enschede dat in zijn repertoire kwaliteit nastreeft en Music All Enschede is Club van het Jaar Cultuur 2019 geworden en maakt musicals en geeft theatrale concerten voor iedereen.

 

Gegevens

Datum:
22 december, 2019
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Jacobuskerk
Oude Markt 1
Enschede, 7511 HB
+ Google Maps