Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Halloweenconcert: Een familievoorstelling met een mix van spannende verhalen en muziek

november 5 @ 14:30 - 16:00

€5.00 – €7.50

Met de hele familie griezelen en genieten tijdens een spookachtig Halloweenconcert. Accordeonvereniging Animato en verteller Margot Vermeulen jagen je de stuipen op het lijf! Samen gaan ze op zoek naar verhalen over heksen en tovenaars, schimmige oude kastelen, vampieren en ridders! Met muziek uit Harry Potter, van Saint Saëns, Grieg en vele anderen

Op zondagmiddag 5 november 2024 verzorgt Animato een muzikale familievoorstelling met spannende verhalen van Margot Vermeulen. Het concert vindt plaats in Oyfo, Floris Hazemeijerstraat 300 te Hengelo en begint om 14.30 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Verkleden mag! Vanaf 13.30 uur kunnen kinderen worden geschminkt. Zie voor meer informatie www.animatohengelo.nl.

Het concert is voor kinderen vanaf 6 jaar; het begint om 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur. Vind je het leuk om verkleed te komen in Halloweenstijl? Vermom je als spook, heks, tovenaar of pompoen… het mag allemaal! Vanaf 13.30 uur kun je je in bijpassende stijl laten schminken.

De toegang bedraagt 7,50 euro, inclusief één consumptie (kinderen t/m 12 jaar 5 euro).

Margot Vermeulen, professioneel verhalenverteller en medeoprichter van de Hengelose Verhalenkraal, is sinds jonge leeftijd gegrepen door mensen die verhalen vertellen: grootmoeder, overgrootmoeder, onderwijzers. Zelf zet ze deze traditie voort! Haar verhalen raken, doen ertoe, blijven hangen… Gecombineerd met muziek levert dit een betoverende voorstelling op.

Alle leden van Animato doen mee en zijn voor deze gelegenheid verdeeld over twee orkesten. Een onder leiding van Ellen Zijm, het andere orkest onder leiding van René te Bogt. Animato is een bloeiende Accordeonvereniging met ca. 35 leden, verdeeld over vier orkesten die oplopend zijn in speelniveau. Animato organiseert veel concerten die vaak thematisch van aard zijn. Daarnaast werkt Animato regelmatig samen met professionele solisten en ensembles.

Gegevens

Datum:
november 5
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
€5.00 – €7.50
Website:
https://www.animatohengelo.nl/agenda/halloweenconcert/

Organisator

Accordeonvereniging Animato Hengelo
Telefoon:
074-2777746
E-mail:
info@animatohengelo.nl
Website:
www.animatohengelo.nl

Locatie

Oyfo
Floris Hazemeijerstraat 300
Hengelo, 7555 RJ
+ Google Maps