Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert Koorschool Lambertus

maart 16 @ 15:30 - 17:00

Op zaterdag 16 maart om 15.30 uur zullen alle groepen van Koorschool Lambertus een concert geven in de Lambertusbasiliek.

Voor dit concert is er een bijzondere aanleiding.

De Koorschool treedt toe tot de organisatie Pueri Cantores Nederland. De afdeling Nederland van deze  internationale organisatie heeft de Koorschool tot het  lidmaatschap uitgenodigd.  Wij beschouwen dat als een hele eer. Dirigent Louis ten Vregelaar pakt deze toetreding aan om voor ouders, verzorgers en belangstellenden te laten horen wat de leerlingen allemaal al aan muzikale vorming hebben bereikt.  Ook het bestuur van Pueri Cantores Nederland zal dit concert bijwonen.

De kinderen zingen een gevarieerd programma: van Nederlandse liedjes tot en met Engelse en Latijnse één- en meerstemmige gezangen. Organist Maarten Wilmink verleent medewerking.

Natuurlijk zijn alle ouders van de Koorschoolleerlingen uitgenodigd. Zij zijn het meest direct betrokken bij de Koorschool. Maar ook anderen zullen er belang in stellen om de resultaten van een aantal jaren muziekonderricht in een concert gepresenteerd te krijgen.

De toegang tot het concert is gratis, wel is er aan het eind van het concert een collecte.

Het bestuur van Koorschool Lambertus stelt uw komst naar dit concert zeer op prijs.

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
15:30 - 17:00

Organisator

St. Koorschool Lambertus hengelo
Telefoon:
074-2916924
E-mail:
hans.vandam@home.nl
Website:
www.koorschoollambertus.nl

Locatie

Lambertusbasiliek
Enschedesestraat 1
Hengelo, 7551EE Nederland
+ Google Maps