WAK 18 Programma

Het programma van WAK18

Dat is nog in ontwikkeling maar de opzet ziet er als volgt uit:

Nog even de opzet van het weekend:
Donderdagavond 7 juni Route 074;
Opening vd WAK om 19.00 u
Route 074; Kleinkunst-route door het centrum met heel bijzondere groepen! 
Vrijdagavond 8 juni het Meezingfestival in Brasserie So Nice m.m.v. Animato, Je Bent Wie Je Band en De Leedzangers.
Zaterdag 9 juni overal kunst in de stad van alle disciplines! Gezien en gehoord worden; dat is het motto! Dans, schilders/beeldhouwers, theater-acts, zang en muziek en alles wat daartussen mogelijk is in de Binnenstad. 
Zondag 10 juni; we starten met een brunch met muziek, zang, theater, dans, alles wat u maar wenst op het Schouwburgplein tot laat in de middag. Popmuziek/dans/jazz/countrymusic…grote formaties en kleinkunst; alles wordt aangeboden op het Schouwburgplein.
Weustdag in het Weusthagpark biedt ook een uitgebreid programma waar o.a. Armonia, De Verhalenkraal en Mandoline orkest Mandola aan deelnemen. 

 

Meer informatie?Mail naar amateurkunsthengelo@gmail.com 

RAAM!KUNST; Grote expositie van amateurbeeldend werk in de Binnenstad in van 21 augustus tot 24 september.  Amateur beeldend kunstenaars  plaatsen hun werken in de binnenstad bij meer dan 50 winkeliers in de etalage en/of in de winkels. Wegens groot succes natuurlijk nóg een keer opgepakt! Opgeven via raamkunsthengelo@gmail.com 

Dit jaar staat RAAM!KUNST in het teken van 150 jaar Stork. Amateurkunstenaars krijgen via het Platform amateur beeldend kunstenaars en WAK18 een oproep zich aan te melden voor deelname. Wilt u meedoen en/of hierover meer weten? mail naar raamkunsthengelo@gmail.com  Deze RAAM!KUNST-expositie wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en Roerink Theatercoaching.

 

 

 

Participatie- en Community-art Projecten

Opnieuw zijn er 3 schilder-ochtenden aangeboden aan Dagouderenopvang Thiems Inn van Trivium Meulenbelt met onze Beeldend Amateur Kunstenaars. Met zoveel plezier is er geschilderd, gepraat en aan elkaar aandacht gegeven,  is er veel geleerd, zijn nieuwe talenten ontdekt en hebben we genoten en gelachen. En soms waren we even stil; van ontroering.

2 Theatermiddagen voor mensen op leeftijd. Een groot succes! Theatervrouw Nannet heeft theater als middel ingezet; om ervaringen en gedachten/gevoelens te delen. Over het ouder worden; wat als je merkt dat je steeds minder kan, zaken vergeet of niet meer weet of eenzaamheidsgevoelens spelen steeds sterker op. Al deze zaken zijn opgepakt. Op speelse wijze maar intens en dichtbij de deelnemers/sters.  En ook dat smaakt naar meer!

Het team van professionals en vrijwilligers van Thiems Inn verlangt ook naar een workshop. Creatieve activiteiten aanbieden is hun vak. Het zelf ervaren/onderzoeken wat er met je gebeurt als je schildert, waar je nog onhandig in bent, nooit hebt gedaan, staat in de planning. WAK18 werkt hier graag aan mee.

Binnenkort is een WAK18-theaterteam bij Humanitas waar ze een bijdrage gaan doen in het kader van de Participatie- en Community Art. Er wordt een theatermodel gehanteerd waarbij communicatie en ‘begrip voor elkaar’ versterkt wordt door het inlevings- en invoelvermogen te ondersteunen/versterken middels een bijzonder theatermodel.